летни гуми

летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox

Без съмнение е, че летните гуми са една от най-важните съставляващи части на колата и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се държи на улицата – летните гуми се радват на неизмеримо многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните отличителни белези. Опитите обозначават, че все повече купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат подменени.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-известните и сполучливи компании в международен мащаб. Още от образуването си през 1967 година, марката се разширява трайно съобразно най-съвременните технологии и течения на пазара, за да обезпечи удобството и сигурността на шофьорите. Различните модели летни гуми на Maxxis включват особени характеристики и плюсове. Някои от летните гуми са със специална структура, която ги превръща в особено трайни, и имат относително дълголетен живот, дори и при неравномерно износване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в важните улеи и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с практичен каркас, които усъвършенстват контрола и солидността на пресечен терен.

Летни гуми SYRON – видове

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на компанията SYRON съдържа три специфични вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Ние от АutoBOX сме на линия за Вас

Ние от AutoBOX сме тук, за да ви предоставим безброй отбрани избори, и то на достъпни цени, също така и предимството по най-удобния и елементарен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, ситуирани на територията на цялата страна.

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три централни надлъжни улеи отгоре на предпазителя, които подобряват отводнението и карането по навлажнена настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което редуцира звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. Нещо повече, дизайнът на проводниците на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така усъвършенства сцеплението при незасъхнала настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна усъвършенстват солидността при голяма скорост и ограничават съпротивлението при търкаляне. Ключовите приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, ограниченото използване на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и незасъхнали пътни платна. Летните гуми осигуряват наложителната производителност при всички режими на използване.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus притежават по-плътна смес на предпазителя и вече горепосочената система за вторично охладняване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Конструкцията на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за голяма скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани улици.

Летни гуми SYRON

Ненужно е да се питате или смущавате за това какъв тип летни гуми да подберете, понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате увереност и класа. Летните гуми на производителя SYRON включват доста предимства преимущества на съответните условия пред останалите съперници. Очевидно е, че от време на време на пътната лента има предпоставки да се появят неочаквани и лоши ситуации.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират превъзходно сцепление и маневреност и гарантират по-бързо пресичане по пробната отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и неизсъхнало; по-мащабни външни рамена за по-успешно сцепление в завой; къси спирачни повърхности, които съкращават спирачния път, предимно при голяма скорост; разтеглива жичка на коланите, които гарантират по-качествена обратна връзка с пътното платно и прецизно придвижване. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист, когато става въпрос за сцепление и точност на придвижването – това ги прави перфектен избор за ситуации, в които се иска върхово представане и бърза реакция. Летните гуми остават предани на философията на Dunlop “Forever Forward”, като показват обещанието на компанията да създава вълнуващо чувство от управлението. Гамата съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват значително по-доброкачествено износване на предпазителя и по-малък спирачен път на сухи и влажни пътни ленти, подпомагайки на шофьорите да владеят ситуацията и да се наслаждават на приключението. Технологията Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. При това, иновативната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват оптимизирано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Гамата обхваща 41 размера от 17 до 20 инча.

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на компанията за България и ви предлагаме много подбрани и достъпни оферти! Имайте Доверие на офертите на AutoBOX! Освен нашите съвети за летни гуми разгледайте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox
Летни гуми Maxxis
Летни гуми SYRON – видове
Ние от АutoBOX сме на линия за Вас
Летни гуми BlueTech
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми SYRON
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Като за финал

5 thoughts on “летни гуми”

Leave a Reply