мезотерапия

мезотерапия

Мезотерапия

Мезотерапия – съвети и препоръки

Ще ви представим практични препоръки за моментите, в които ще се подлагате на мезотерапия. Съветите са за това кое е нужно и какво не трябва да се реализира по време и след мезотерапията, а и с вариантите за максимално удължение на ефекта от технологията. Това са ключовите ни препоръки към всички, избрали мезотерапията:

– само медицинско заведение – първият и вероятно най-ценен съвет, отнасящ се до мезотерапията, за който да внимавате. Мезотерапията е задължително да се случва изключително в при лекари специалисти или специализирани клиники. Не се заблуждавайте като ви казват, че практиката става много бързо и без проблеми. Не забравяйте, че са важни вашето здраве и красота, и не ви съветваме да ги оставяте в ръцете на случайни хора.

– колкото се може повече информираност – не се плашете да попитате и да желаете колкото се може повече информация относно практиката по мезотерапия, която предстои да бъде изпълнена, и използваните в нея съставни части. Ако сте наясно с всичко около манипулацията, толкова по-добре за вас. Препоръчително е да се интересувате какви неща ще ви вложат. Попитайте дали субстанциите са купени от фирмата производител или оторизирани подизпълнители, разбира се, какви са гаранциите за съставките им. В случай че практиката по мезотерапия наистина се извършва в съответствие с световните днешни образци в въпросната област, въпросните специалисти с удоволствие биха искали да са максимално изчерпателни в отговорите на всякакви питания.

– не се подмамвайте по финансовите параметри за мезотерапията – ако ви подхвърлят направа на мезотерапия на доста по-ниска цена от другите в тази сфера, обмислете дали си заслужава да рискувате. Всички ние ви молим да не приемате компромис с качествената процедура по мезотерапия, защото това по-късно би могло да води до поява на неочаквани и още повече отрицателни последици за вас и вашата кожа.

– точно преди мезотерапията – намират се някои субстанции, за които трябва да не се взимат точно преди вършенето на процедурата по мезотерапия. Под „непосредствено“ в момента искаме да кажем период от 24 часа преди съответната процедура. Кои са тези по-скоро забранени субстанции? Като такива представляват аспирина и всички съдоразширяващи вещества, но и всякакви алкохолни напитки. Понякога поглъщането на гореспоменатите неща преди мезотерапия предизвиква досадни последствия за здравния ви статус.

– буквално след мезотерапията – след финализиране на активността по мезотерапия, също трябва следването правилата и добри хрумвания. На първо място, часове след финала на мезотерапията не се гримирайте. Използването на банята и също така овлажняването на третираната област пак е опасно. Вторият ни съвет към клиентите е с валидност за повече времетраене, а именно две денонощия или пълни 48 часа след завършване на манипулационните действия по мезотерапия. Внимавайте в този период да не се излъжете с пренатоварвания или да предприемете прекалени претоварвания , водещи до пигментаци на лицето, а и да не предприемате каквито и да е процедури с топлина сауна, парна баня.

– дарете си трайни резултати – както споменахме, придобиването на устойчиви последствия от практиката по мезотерапия сериозно се влияе от вашите собствени дейности и навици. Удължаването на реакцията на/ действието на мезотерапията е крайно обвързано със внимаването в специални хранителни режими, запазването на физическа активност и , естествено, запазването на здравословен житейски път. За да разберете повече относно съвети след приключване на техниката по мезотерапия, попитайте избран от вас специалист.

мезотерапия 1
мезотерапия

Поражда ли се риск от възникване на неочаквани реакции от мезотерапията?

Мезотерапията не представлява опасност от поява на големи странични неприятности за вас. По принцип практиката по мезотерапия се прави с тънка и много фина игла, която изключва изгледите за забележими и дълготрайни рани на кожата. Естествено, има вариант, в който е възможно да се появят временни зачервявания, синки или по-голяма чувствителност на обработената кожна област. Все пак говорим за напълно кратки реакции, които цялостно се заличават за дни. За алергични отговори въобще не може да се говори, затова защоро в мезотерапията се използват киселина с хиалурон, витамини и други подхранващи вещества, които са безспорно неопасни за всеки и се усвояват от него много добре.

мезотерапия 2
мезотерапия

В действителност ли техниките по мезотерапия не причиняват болка?

Истина, манипулациите по мезотерапия са абсолютно безболезнени за клиентите. За да се уверите , се замислете задълбочено какво в действителност се явява мезотерапията. Малка инжекция, посредством която в организма ви се слагат ефикасни и захранващи вещества справящи се с най-честите проблеми, касаещи кожата – от захабяване и отпускане, до акнеична кожа, петна и смяна на цвета. Затова реално притесненията са излишни. Практиката по мезотерапия въобще не е свързана с усещането на болки или усещане за дискомфорт. Единственото нещо, което можете да почувствате, е кратко убождане или парене в третираната зона.

мезотерапия 3
мезотерапия

В какво се изразяват качествата на мезотерапията?

Щом научихме най-важните от използванията на мезотерапията, дойде мигът да преговорим и нейните най-големи изгоди за всички хора. Въпростните започват от реално лесната за за инжектиране и незначителна откъм усещания процедура на мезотерапията, и стигат до отличните кожни постижения и цялостния ни вид, гарантирани от нея. Ето още веднъж защо мезотерапията се явява най-добрият избор за всеки клиент:

1. Мезотерапия: процедура без болка – онова, което е мезотерапията, е слагане полезни вещества в проблемна област от лицето и тялото. Споменатата практика е проста за осъществяване и същевременно изцяло безболезнена за всеки от нас. Така че няма необходимост да се тревожите за изникване на болки или различни противни чувства по време на мезотерапията. Онова, което може да почувствате, е еднократно боцкане или парене в проблемната област.

2. Мезотерапия: никакъв риск за здравето ни – поредното особено нужно предимство на мезотерапията, което трябва да знаете. Мезотерапията не е обвързана с абсолютно никакви сериозни странични реакции или опасности за здравето ни. Хиалуроновата киселинна субстанция, витамините и цялостно полезните за организма подхранващи вещества, необходими за мезотерапията, са безопасни за организма ни и се приемат перфектно от него. Така че има малка вероятност от проява на алергии и типични неискани ефекти.

3. Мезотерапия: ефикасност – много ясно, ефикасността е неотменната особеностза съвременната естетична процедура. И можете да бъдете сигурни, че мезотерапията ще ви я даде. Процедурата по мезотерапия се счита за благоприятно средство за борене с всякакви несъвършенства по кожата – като се започне от стареенето на кожата и дефицит на здравина, и стигнем до пъпки, пигментации и различни оцветявания. Допълнително, мезотерапията работи перфектно при нужда от премахване на мазнините и оптимизиране на здравето на тялото и силата на определени зони от всяко тяло. Без да гледаме дали става въпрос за лицевата кожа или пък на други части от тялото, мезотерапията е вашата гаранция за качествени и ефикасни последствия.

4. Мезотерапия: повече придобивки – както прочетохте в глава „Мезотерапия – основни качества и приложимости“, мезотерапията може да бъде идеална за телата ни в най-различни направления. Заради това, предпочитайки мезотерапия за изличаване на зачервяване и петна, вие ще усетите и различни благоприятни резултати. Добре е да кажем, че, да, мезотерапията спомага за по-качествената циркулация на кръвта към работената зона. В плюс, е напълно възможно мезотерапията да помогне за излекуването на различни болки и мускулни проблеми в тази зона. Подлагайки се на мезотерапията, вие правите важна стъпка към постигането на солидно, трансформирано и хубаво тяло.

5. Мезотерапия: трайни резултати – често резултатите от мезотерапията са видими най-малко седем дни след нейното първо прилагане. В зависимост от проблема, който се оздравява, се препоръчват максимум две посещения за мезотерапия календарна година. Всяка една процедура по мезотерапия работи с терапии за поддържане през определен период от време. Мезотерапията обещава значително стабилни промени към общия вид на кожата. Ако искате това, вие ще трябва да положите известни усилия. Дълговременните промени от мезотерапията зависят от спазване на подходящи диети и водене на здравословен начин на живот от клиента. Затова ви съветваме да сте винаги стриктни към здравето и външния ви вид, за да получите в действителност максимален ефект от мезотерапията като процедура.

мезотерапия 4
мезотерапия

Мезотерапията – полезна техника за вашето лице и тяло

По принцип техниките по мезотерапия биват два основни типа – за физиономията и за тялото. Е, мезотерапията за физиономията е насочена към обогатяване и стимулиране на кожата на вашето лице, гарантирайки ѝ здрав и хубав външен образ. Но, мезотерапията за тяло обхваща и други важни качества, да речем активизиране намаляването на мастните участъци. По-добре в редовете, които следват да видим главните факти, които да запомните за различните видове мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – тази мезотерапия работи за лицето, шията и деколтето. Целта е да гарантира на тези зони търсените субстанции . Поради каква причина е нужна мезотерапията за вас? Запомнете, че с всяка година по кожата изникват различни белези на стареене. Тези белези представляват да речем увисване на кожата, липса на свежестта ѝ, различие на тона и, уви, възникване на бръчки. Мезотерапията ще ви бъде от помощ да избягате от въпросните ужасни ефекти и да удължите здравословния и очарователен външен вид на вашето лице. Предимствата от прилагането на мезотерапията за вашия лик гарантират дълготрайно пълно ободряване на кожата, отстраняване на фини бръчици и линии, едновременно с изчистване на нежеланите торбички и тъмните кръгове в областта на очите. Представяме ви чудо, помагащо на лицето да има излъчване едва ли не като чисто ново.

2. Мезотерапия за тяло – вече знаете, мезотерапията за нашите тела е по-различна от първия вид по своя смисъл и действия. Въпросната процедура служи кардинално към намаляване на излишните мазнини и достигане на въпросната част от човешкото тяло в желаните мерки. Този похват работи като се съсредоточава към алфа – и бета – рецепторите на клетките, отговарящи за мазнините. Ще се опитаме да ви изясним по най-простия възможен начин как точно работят гореспоменатите рецептори. Нека кажем, че те играят ролята на начало и край за мазнините. Иначе през алфа – рецепторите „мазните“ клетки взимат мазнини за запас, докато бета – рецепторите изкарват мазнините в случай, че тялото ни има нужда от по-голямо количество енергийни запаси . В този момент действа мезотерапията като процедура. Вкараните посредством мезотерапията необходими субстанции активизира дейността на бета – рецепторите за постигане на извеждане на мазнините и ,разбира се, спират повторното завръщане на мазнини в клетките чрез алфа – рецепторите. По този начин се постигат много положителни за човек следствия. Според областта на слагане на мезотерапията, вече споменатите хубави резултати може да съдържат стягане и орелефяване на коремната област, краката, задника или горната част на ръцете. На всичкото отгоре, чрез мезотерапията ще се стигне до заличаване на целулита и смъкване на нашите мерки. И ако бленувате за естетично и здраво тяло, мезотерапията ще ще спомогне за достигане на целта ви.

мезотерапия 5
мезотерапия

Какви са рискованостите за подлагане на мезотерапия?

Както при всички практики, за мезотерапията , разбира се, са ясни не твърде много рискове. Отнасят се конкретно за точно определени групи от хора: жени в бременност и жени, които кърмят, страдащи от рак и имащи редовно сърцебиене или загуба на съзнание. При такива случаи не е ок използването на мезотерапията като манипулация. Освен това са известни и различни други положения, за които без свян трябва да се консултирате с вашия медицински довереник. Такива са например съществуващи алергии или пък правено лечение със вещества за съдоразширяване. При положение че се отнасят до вас, разкажете ги със съответния лекар, за да успеете да изговорите екипно вариантите и рискованостите при хипотетично използване на процедура по мезотерапия.

мезотерапия 6
мезотерапия

Каква е ролята на хиалуроновото вещество в мезотерапията?

Както на няколко пъти казахме дотук в текста, наред с всички важни вещества и витамини, в мезотерапията се ползва и киселина с хиалурон. Хиалуроновата киселина се счита за крайно подходяща възможно не единствено и само за мезотерапията, също така и и за най-различни манипулации в разкрасителната козметична индустрия. Налице са немалко причини за това. Като начало, хиалуроновото вещество е тотално естествена съставка, която се синтезира от човешкия организъм в нормално състояние. Също така същата има отлични особености по отношение запазване на кожното овлажняване, засилване на гъвкавостта ѝ и забавяне на състаряването. Вижте генералните характеристики на хиалуронът, превръщащи нейното използване в мезотерапията така успешно за клиентите:

1. Не носи вреда на клиента – хиалуроновата киселинна субстанция представлява съставка, произвеждаща се в организма ни. Това прави нейното поставяне едновременно с мезотерапията напълно защитено. Въпросната киселина се поема особено безпрепятствено от организма и не предизвиква никакви тежки реакции от алергии или нежелани последствия. По каква причина е необходимо за клиента слагането на киселина с хиалурон с мезотерапия или други козметични процедури? Истината е, че с напредване на възрастта процесът на получаване на хиалуроново вещество, за който вече знаете, значително се редуцира. Това се отразява отрицателно на образа, еластичността и хидратирането на кожата. Даването на още количества хиалуроново вещество посредством мезотерапията съдейства за запазване на младежките качества на кожата и лечение на различни проблеми на кожата.

2. Скоростни и реални постижения – поставянето на хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията и всички други процедури на козметиката дава моментални и полезни последствия за човека що се отнася до вида на неговата кожа. Същите скоростни и реални следствия се получават при всякакъв вид поставяния на хиалуроновата киселина в тази посока. При положение че се касае за крайно подновяване на кожата, нейната по-добра хидратация или пък заличаване на неизбежните знаци на времето, киселината с хиалурон ще ви бъде от голяма полза. Именно тези специфики на хиалуроновата киселинна субстанция я правят любима и прилагана в сесиите по мезотерапия. Трябва да сте убедени, че мезотерапията с хиалуронова киселинна субстанция ще ви гарантира бленуваните последствия и ще обнови качествено цялостния изглед на кожата ви.

3. Запазване на положителния ефект – още едно категорично ефикасно последствие на киселината с хиалурон, каращо я да бъде много подхождаща си за мезотерапия и различни козметични практики. Позитивното действие на хиалуронът за кожата ни е валидна за достатъчно дълъг период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След финала на този период, съвсем спокойно може да се реализира поредна практика по мезотерапия или всякаква козметична сесия с наличие на хиалурон, за да се запази здравословният и хармоничен изглед на нашата кожа.

4. Просто и безболезнено прилагане – и за финал, процесът по въвеждане на хиалуронът в тялото е доста бърз и паралелно без болка за човек. В повечето случаи той се случва от 10 до 15 минути. Независимо дали се има предвид мезотерапия, филъри за бръчки по лицето или различни практики с помощта на хиалурон, няма наличие на сериозна болка или неприятни действия за клиентите. Както споменахме, единствено може да чувствате леко боцкане или затопляне на третираното място. Тези реакции , разбира се, минават почти веднага след приключване на инжектирането.

В Аестетика клиник ще бъдете съвсем убедени в ефективността и безпогрешността на прилаганите сесии по мезотерапия. Професионалистите ни имат богата квалификация и голям опит в областта, а използваните изделия за мезотерапията, са само и единствено на най-добро ниво. Разчитайте на Аестетика клиник и ще се радвате на най-добри резултати относно красивия и здрав вид на вашата кожа!

Мезотерапия
Мезотерапия – съвети и препоръки
Поражда ли се риск от възникване на неочаквани реакции от мезотерапията?
В действителност ли техниките по мезотерапия не причиняват болка?
В какво се изразяват качествата на мезотерапията?
Мезотерапията – полезна техника за вашето лице и тяло
Какви са рискованостите за подлагане на мезотерапия?
Каква е ролята на хиалуроновото вещество в мезотерапията?

1 thought on “мезотерапия”

Leave a Reply